Сайт за ръчно изработени подаръци - картички, бижута, бележници, аксесоари, дърворезба
RSS

четвъртък, 29 април 2010 г.

Пеперуда


Ето я буболечката. Какво се случи обаче ...

Отдавна имам желание да направя tatting пеперуда, и не от тези обикновените, а нещо красиво като тази, напр., но все не и намирах приложение. И като видях предизвикателството на Двете Елши я започнах. Докато я правих си представях как ще стои на картичка, обмислях подробности и детайли. Междувременно открих сайта на Ирена и нейната великденска кошница и пеперудата веднага си дойде на място. Обаче тя (буболечката) стана огромна. Не картичка, а плакат трябва да направя, не кошничка, а грамаданска кошница, за да стои добре.

И така, изпускам предизвикателството, едва ли ще имам време да направя нещо и се оказах с една гигантска пеперуда (11х8 см), която не знам какво да правя. Затова ще я подаря. Ако някой много я харесва - да ми пише. Може да се апликира на детска дреха например.

gprofile button

4 коментара:

Irena каза...

Радвам се, че ти е харесала кошничката ми :)
По отношение на пеперудата - прекрасна е, много е красива.
И не виждам защо не участваш с нея в предизвикателството, все пак пише: "Направете картичка или друг ръчно направен проект с някоя сладка буболечка на нея ..."
Много ми харесва пеперудата, но за сега нямам къде да я приложа, иначе бих я поискала, все пак пеперудите са ми слабост :)
Оставам някой друг да се възползва от възможността да я има :)

Д. Стефанова каза...

Благодаря ти. И ти ще получиш пеперуда, само кажи каква я искаш.

Двете елши каза...

Уникална е просто - тя и така си е прекрасна - трябваше да я включиш, наистина! Техниката изглежда сложна, мисля че си се справила просто чудесно!
Рали

Д. Стефанова каза...

Благодаря ти, Рали.

Публикуване на коментар

 
Блог класация