Сайт за ръчно изработени подаръци - картички, бижута, бележници, аксесоари, дърворезба
RSS

вторник, 13 април 2010 г.

3D предизвикателство

Престраших се да участвам в щурото предизвикателство за обемна картичка.

Но хартията се набръчка от лепилото :( даже ютията не помогна. Единствено двойно лепящото тиксо ли е решение на този проблем?

Въпреки това ще участвам.

gprofile button

7 коментара:

Ivolina каза...

Много красиви неща правиш. Дантелите са изумителни и квилинг опитите ти са много добри.
Набръчкало се е от Ц 200.
Ако не си доволна от сухото лепило, което ползваш можеш да използваш двойно лепящо тиксо.

Unknown каза...

very pretty flower and colors!!! thanks so much for playing along with us over at the crazy.
Trish

Nana каза...

Благодаря ти, че участва с Крейзито! Цветет е страхотно! Колкото до проблема с набръчканата хартия, мисля че само тиксо ще ти помогне или да използваш доста дебел картон, но пак не е гаранция.

Ivolina каза...

Имате награда за блога в моят блог.

арт_мама каза...

Здравей! Попаднах на блога ти благодарение на Деси-Иволина! Разгледах го и съм впечатлена - показала си много красиви неща! Виждам, че имаш проблем с набръчкването на хартията - съвета ми е да използваш картон за основата на картичката - така тя ще е по-солидна и ще избегнеш този неприятен ефект. Не разбрах и какво лепило използваш - за моите картички аз ползвам сухо лепило стик и съм много доволна. То не овлажнява повърхността и става за лепене и на по-тънка хартия. Дано да съм ти била полезна. Исках да те попитам от къде се сдоби с тези совалки за tatting?

Мързеланче каза...

Здравей :) Цветето е станало супер! За проблема ти - хартия или картон ползваш? Аз лепя с двойнозалепяща постоянно и става супер. Ползвам 160гр картон.
Радвам се да те видя в Щурото предизвикателство и те чакам отново:)))

Мързеланче

Д. Стефанова каза...

Благодаря на всички за хубавите думи! Насърчавате ме да правя нови неща. Благодаря и за съветите за лепене. Ползвам хартия за елементите и картон (не винаги) за основа и Ц200. Ще опитам със сухо лепило и двойно залепващо тиксо.
@ арт_мама, права си че се набръчка, защото основата не е картон. Совалките ми ги пратиха от Щатите, но видях, че в не помня кой бг е-магазин, ги продават. Ако те интересува ще се разровя в нета да ги намеря.

Публикуване на коментар

 
Блог класация